Help Sleutelstad op de kabel

Op 26 juni beslist de regionale ProgrammaRaad Rijnland Bollenstreek welke radiostations er vanaf juli 2006 via de kabel te beluisteren zijn. In het conceptadvies van het dagelijks bestuur van de programmaraad is Sleutelstad 93.7 FM niet opgenomen. Onder andere omdat Sleutelstad nog maar net is begonnen, te Leids zou zijn en in de regio niet in de ether is te ontvangen.

Juist omdat Sleutelstad in de ether alleen in Leiden is te ontvangen, richten we ons nog niet heel nadrukkelijk op de regio, hoewel Sleutelstad 93.7 FM wel degelijk nieuws brengt uit het gebied Holland Rijnland. Net zoals we dat al jaren doen via onze website Sleutelstad.nl! Daarnaast zenden we elk uur muziek uit van regio-artiesten uit o.a. Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Katwijk en de Bollenstreek.

Om van Sleutelstad een succes te maken is doorgifte via de kabel erg belangrijk. Veel mensen hebben de radio thuis op de kabel aangesloten. Zonder kabeldoorgifte kunnen zij Sleutelstad dus niet beluisteren, tenzij ze hun radio van de kabel afhalen.

Help Sleutelstad fm op de kabel en schrijf de programmaraad.

Ga naar http://www.helpsleutelstadopdekabel.nl/

Eerst luisteren? Stem af op 93.7 FM in de ether of klik hier.

Dit artikel doorsturen? Gebruik deze link: http://www.sleutelstad.nl/artikel/8978

Geen categorie Sleutelstad FM


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×