Ontwerpatelier As Leiden Katwijk organiseert fietstocht

Het ontwerpatelier As Leiden Katwijk organiseert op woensdag 14 juni een fietstocht met aansluitend rondetafelgesprekken. Vragen die deze dag centraal staan zijn: Hoe worden de verschillende ontwikkelingen aan de oostkant van Leiden op elkaar afgestemd? Hoe komen we tot een goede inpassing van vervoer en verkeer? Hoe zorgen we dat het gebied aantrekkelijk blijft voor recreatie en natuur? De ontwerpers willen onderweg over deze onderwerpen praten. De fietstocht start om 14:15 uur bij het Cultureel Centrum aan de Prinses Marijkelaan 4 in Voorschoten en duurt tot 17:30 uur. Het Ontwerpatelier nodigt bewoners, bewonersorganisaties en maatschappelijke organisaties van harte uit om deel te nemen aan de fietstocht en het aansluitende gesprek over het gebied.

Het gebied aan de oostkant van Leiden maakt deel uit van het project As Leiden Katwijk. De As Leiden Katwijk is een samenwerkingsverband van de gemeenten binnen Holland Rijnland en de provincie Zuid-Holland om een aantal grote projecten af te stemmen. Denk hierbij aan de RijnGouwelijn, de Rijnlandroute, Knoop Leiden West, station Leiden Centraal (tevens Stedenbaan station) en de herontwikkeling van de locatie Valkenburg (Marinevliegkamp Valkenburg). Opgeven kan via e-mail: info@asleidenkatwijk.nl

 

Leiden RijnlandRoute


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×