Schatgraven voor honden groot succes

Vanwege het slechte weer een week later dan gepland gingen afgelopen zaterdag tientallen honden op het strand van Noordwijk aan de slag met het ‘schatgraven voor honden’. Buiten het wedstrijdveld werd door Jolieke Ouwehand van hondenschool Train’n joy eerst een lesje schat(kluif)graven aan de honden gegeven. Asielhond Kay van dierenasiel Leiden Stevenshage deed goed zijn best. Eigenlijk had hij een ander doel voor ogen dan het vinden van een schat, hij zoekt namelijk een nieuw baasje en liet dat dan ook aan iedereen zien door de tekst op zijn asielhemd.

Dierenasiel Stevenshage was bij het schatgraafevenement aanwezig met een informatiekraam. De dag is een groot succes geworden en mensen en honden kijken al uit naar volgend jaar wanneer strandpaviljoen Beach End dit evenement opnieuw organiseert.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×