Medeoprichter Vrienden van de Reveilll-je overleden

Joost Scharloo, op 3 oktober 1988 medeoprichter van de Vrienden van de Reveilll-je, is afgelopen week overleden. “Als geen ander wist hij wat de 3 oktoberviering inhield. Mede door zijn betrokkenheid, inzet en vooral humor is de Reveille van 3 oktober uitgegroeid tot één der leukste en succesvolste nummers van het Ontzet van Leiden,” aldus Claas Griffioen, de man die de afgelopen jaren leiding gaf aan de Vrienden van de Reveilll-je.

“Als voorzitter heeft Joost, Oude Joost, Schar, Ome Schar, gedurende de eerste 10 jaar metveel plezier invulling gegeven aan onze ludieke vereniging. Zijn eerste woorden op 3 oktober, EEN GOED ONTZET, zullen ons tot in lengte der jaren herinneren aan deze unieke man,” vervolgt Griffioen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×