Junioren VV Leiden gaan naar Krefeld

Komende zaterdag gaan E- en D-pupillen van VV Leiden samen met hun begeleiders per bus naar Krefeld, de zusterstad van Leiden in Duitsland. Zij nemen daar samen met junioren uit andere zustersteden van Krefeld deel aan een voetbaltoernooi. Na aankomst zal de Leidse groep zijn intrek nemen in de sporthal van voetbalvereniging VfB, die het toernooi organiseert. Vervolgens worden er wat voetbalspelletjes gedaan en wordt de dag afgesloten met een barbecue. Zondag vindt het echte voetbaltoernooi plaats. Zondagavond om 22.30 uur wordt de ploeg in Leiden terug verwacht.

Krefeld ligt vlak bij Venlo en is al sinds 1961 zusterstad van Leiden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×