Wethouders bezoeken Leiden Zuidwest

Op 31 mei brengen wethouders Marc Witteman (Ruimtelijke Ordening en Wonen en wijkwethouder van Leiden Zuidwest) en John Steegh (Verkeer en Milieu) een bezoek aan Leiden Zuidwest. Ze zullen in het kader van het Wijkontwikkelingsplan Leiden Zuidwest langs diverse plekken fietsen, met bewoners spreken en in gesprek gaan met sleutelpersonen uit de wijk. Van 17.00 uur tot 18.00 uur is er in Verzorgingshuis Rijn en Vliet aan de Aaltje Noordewierlaan 1 de mogelijkheid om persoonlijk met de wethouders te spreken.

Het is voor de nieuwe wethouders een eerste kennismaking met de wijk en haar bewoners. De wethouders bezoeken onder meer buurtontmoetingsplekken, diverse sportfaciliteiten en scholen in de wijk. Ook onderbreken de wethouders hun fietstocht bij Wijkvereniging Leefbaar Zuidwest en het winkelcentrum Wagnerplein. Wethouder Witteman gaat op bezoek bij bewoners van Verzorgingshuis Rijn en Vliet en woont vervolgens een vergadering bij van de Bewoners Advies Groep.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×