'Schatgraven voor honden' afgeblazen

Afgelopen zaterdag zou op het hondenstrand in Noordwijk het evenement ‘graven voor de hond’ plaatsvinden. Hondenschool ‘Train’n joy’ had de workshop georganiseerd en dierenasiel ‘Stevenhage’ zou het asielwerk en met name de asielhonden onder de aandacht brengen. Het slechte weer gooide echter roet in het eten. Het evenement is nu verplaatst naar zaterdag 27 mei. De aanvang is om 10.30 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om 13.00 uur.

Het streekdierentehuis ‘Stevenshage’ zal er zijn en hondenschool Train’n joy start met de workshop ‘graven voor honden’ met hondenkoekjes. Daarna mogen de honden het geleerde kunstje in praktijk brengen bij de wedstrijd. Plaats van handeling is het hondenstrand bij Strandpaviljoen Beach End aan het eind van de Koningin Astrid boulevard in Noordwijk. Schatgravers op vier voeten, onder begeleiding van hun baas of bazin, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit vrolijke evenement.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×