Speeltuinvereniging Vogelenwijk bestaat 60 jaar

Wethouder Raymond Keur zal morgenmiddag om 16.30 uur een bezoek brengen aan de jubilerende speeltuinvereniging Vogelenwijk. Hij zal tijdens het bezoek vele vrijwilligers feliciteren omdat zij er voor zorgen dat de speeltuin na 60 jaar nog steeds springlevend is. De speeltuin wordt verdeeld in vier gebieden die elk gericht zijn op een bepaalde leeftijdsgroep. Daardoor kunnen veel kinderen zonder overlast voor anderen naar hartelust spelen. Wethouder Keur: “Speeltuinen zijn belangrijk voor de sfeer en het leefklimaat van de wijken.”

Keur vindt verder dat vrijwilligers voor speeltuinen onontbeerlijk zijn en dat het college hen zoveel mogelijk zal steunen. “De speeltuinvereniging Vogelenwijk heeft na 60 jaar haar bestaansrecht dubbel en dwars bewezen, vandaar dat de gemeente voor de helft bijdraagt aan de vernieuwing.”

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×