Wethouder Witteman bezoekt Leiden Noord

Komende woensdag zal wethouder Marc Witteman van Ruimtelijke Ordening en Wonen een bezoek brengen aan Leiden Noord. Witteman gaat in gesprek met sleutelpersonen in het gebied, spreekt met bewoners en fietst langs een aantal plekken die van belang zijn in het kader van het Wijkontwikkelingsplan Leiden Noord. Woensdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur is het voor bewoners van de wijk mogelijk om in buurtcentrum ’t Spoortje met de wethouder te spreken over onderwerpen die spelen in Leiden Noord.

De reden van het bezoek aan Leiden Noord is dat Marc Witteman zichzelf graag ter plekke op de hoogte stelt van de situatie in de wijk, “De indrukken die ik tijdens dergelijke bezoeken krijg zijn een waardevolle aanvulling op de dossiers die ik lees op het stadhuis. Ik hoop vooral in gesprek te raken met wijkbewoners, zo hoor je wat er speelt in een wijk. Dat helpt me om betere beslissingen te kunnen nemen, beslissingen waarvoor ook draagvlak is in de wijk,” aldus Witteman.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×