Expositie Hanif Youssef in stadhuis en Stadsbouwhuis

De Syrisch-Koerdische kunstenaar Hanif Youssef zal tot en met 23 juni zijn van klei gemaakte beelden exposeren in het stadhuis en Stadsbouwhuis. In zijn werk verbeeldt Youssef niet alleen onderdrukking en angst, maar ook het eenvoudige volksleven. Hij vindt zijn inspiratie in zijn politieke, artistieke en sociale belevenissen in Syrië en de gedachten die hij daarbij heeft. Hanif Yousses is, naast beeldend kunstenaar, ook dichter, hij heeft een groot aantal dichtbundels gepubliceerd in de Arabische en de Koerdische taal.

Inmiddels heeft de Syrisch-Koerdische kunstenaar al tentoonstellingen gehad in o.a. de Openbare Bibliotheek in Sassenheim, het Leidse Volkshuis en in galerie Caro in Heerlen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×