Straffen in 'Sligro zaak'

Drie mannen die vorig jaar waren betrokken bij de inbraak in de Leidse vestiging van Sligro zijn door de Haagse rechtbank veroordeeld tot gevangenisstraffen, dit meldt het LD. Een 27-jarige man uit Utrecht krijgt 18 maanden, de andere twee Utrechtenaren van 21 en 33 krijgen respectievelijk twee en drie jaar. De mannen stonden ook terecht voor andere misdrijven die ze hadden gepleegd. De officier van justitie eiste twee weken geleden hogere eisen tegen de drie, voor hem woog het zwaar dat de inbraak destijds ontaardde in een geweldadige confrontatie met de politie, die ruim dertig kogels op het trio afvuurde.

Het openbaar ministerie heeft twee weken de tijd om tegen het vonnis in beroep te gaan.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×