Rembrandtfestival in Leiden

Komende zomer vindt voor de 3e keer het Rembrandtfestival in Leiden plaats. Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juli kan men in de binnenstad genieten van 17e eeuwse muziek, zang en dans en straattheater. Rondom het Rembrandtkwartier, de Pieterskerk en de Hooglandse Kerk, het Stadhuisplein en op de Burcht zijn er talloze presentaties zoals kluchten, dans en muziekensembles en wagenspelen. Overigens is het gedurende het hele Rembrandtjaar mogelijk om werken van de Leidse schilder op groot formaat in de stad te bekijken, de reusachtige doeken hangen op opvallende locaties zodat de inwoners en bezoekers van Leiden geconfronteerd worden met de meesterwerken van de schilder.

Een routeboekje verschaft extra informatie over de tentoongestelde werken en is verkrijgbaar bij VVV Holland Rijnland en de Rembrandt Ontvangsthal. Meer informatie over alle activiteiten tijdens het Rembrandtjaar is hier te vinden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×