Foto: Arie van Dijk KNRM

Reddingsdemonstratie op zee

De Katwijkse Reddings Brigade organiseert op zaterdag 20 mei i.s.m. de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en Reddingsbrigades Nederland een grote reddingsdemonstratie. Naast spectaculaire acties op zee, zijn er ook op de boulevard en het strand de nodige activiteiten. Zo zijn de Superpoema helikopter van Bristow en de traumahelikopeter van de ANWB van dichtbij te bewonderen. Beide helikopters zullen ook meedraaien tijdens de oefening. Ook de Regionale ambulancedienst zal haar medewerking verlenen en de Strandpolitie van Katwijk zal in actie komen. National Ocean Event zal reddingen uitvoeren in wedstrijdvorm.

De Strandveiligheidsdag begint om 15.00 uur met de landing van de ANWB helikopter op de Katwijkse boulevard en eindigt om 16.30 met ‘Take off Bristow’.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×