Rustig verlopen Koninginnedag in Leiden

Op wat kleine incidenten na, is Koninginnedag in Leiden rustig verlopen. Het was gezellig druk, vooral op de Garenmarkt waar de in Leiden geboren DJ Armin van Buuren een optreden gaf. De politie werkte goed samen met de organisatie, beveiliging, stadstoezicht en de milieudienst van de gemeente. Metingen over geluidsoverlast leverde geen overtredingen op. Even ontstond rond 16.30 uur een gevaarlijke situatie toen zo’n 200 man die vanuit de parkeergarage het spektakel volgden, lege bierblikjes naar beneden gooiden. Bovendien bestond het gevaar dat dronken mensen over de rand naar beneden zouden vallen.

Na overleg met de medewerkers van de garage werden de aanwezigen verzocht de parkeergarage te verlaten, hieraan werd gevolg gegeven waardoor de politie niet hoefde in te grijpen. De garage werd vervolgens afgesloten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×