Inwoners Holland Rijnland betalen mee aan projecten

Inwoners van twaalf Zuid-Hollandse gemeenten gaan een toeslag betalen voor vijf grote projecten in de regio. De gemeenten willen nog dit najaar met de provincie en de overheid afspraken maken over de verdeling van de kosten van de vijf projecten. In 2002 hebben de gemeenten Leiden, Lisse, Oegstgeest en Katwijk met elkaar afspraken gemaakt over grote regionale projecten. Het gaat om o.a. één woonruimteverdeling, de RijnlandRoute, de RijnGouwelijn en het openhouden van de Bollenstreek.

Om de vijf grote regionale projecten te kunnen financieren zal iedere inwoner van de regio Holland Rijnland een vaste toeslag moeten gaan betalen en komt er een combinatie van een toeslag op elk nieuw te bouwen woning of bedrijfsruimte.

Leiden RijnlandRoute


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×