Man met mes gestoken, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar drie jongens die op maandag 17 april rond 18.30 uur een 31-jarige man uit Leiden met een mes hebben gestoken. Het slachtoffer reed met zijn vriendin in een auto toen in bocht van de Diamantlaan twee jongen op een fiets bijna tegen hen aanreden. De man stapte vervolgens uit en ging achter de jongens aan, als reactie gooiden de jongens met opzet de fiets tegen de auto waarna zij weer opstapten en wegreden. De man zette lopend de achtervolging op het tweetal in. In de Robijnstraat voegde zich nog een jongen bij het stel.

Op een gegeven moment trok één van de jongens een mes en maakte zwaaiende bewegingen. In een poging zich af te weren werd het slachtoffer in zijn hand gestoken, hierop trok hij zich terug en is even later door ambulancepersooneel aan zijn verwondingen geholpen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen en vraagt personen die iets gezien hebben contact op te nemen met het team Leiden-West via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×