Draaiorgeldag in Hooglandse Kerk

Op zaterdag 6 mei wordt wederom de Leidse Draaiorgeldag gehouden. Tijdens het spektakel zullen circa 20 draaiorgels in en om de Hooglandse opgesteld worden die beurtelings een lied ten gehore zullen brengen. Tevens zal een groep zangers onder begeleiding van een draaiorgel populaire operastukken opvoeren en zal het grote orgel van de Hooglandse Kerk met de orgels meespelen. De draaiorgeldag is uniek, Leiden is de enige stad in Nederland die nog veel draaiorgelexploitanten heeft.

De achtste Leidse Draaiorgeldag is voor iedereen gratis toegankelijk, de orgels zijn te bewonderen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.draaiorgeldag.nl .

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×