Vanavond raadsvergadering live via Sleutelstad.nl

Zoals gebruikelijk zal de gemeenteraadsvergadering vanavond weer live worden uitgezonden via Sleutelstad.nl. De vergadering begint om 20.00 uur. Tijdens de vergadering wordt onder meer afscheid genomen van de raadsleden Schoch (SP) en De Lange (VVD). Ook worden twee nieuwe raadleden geinstaleerd, te weten Julian van der Kraats (SP) en Frederik Zevenbergen (VVD). De overige vergaderstukken zijn op te vragen via www.leiden.nl/raad/.

Klik hier om live mee te luisteren. (vanaf 20.00 uur).

Morgen zal de vergadering in de loop van de dag ook beschikbaar komen via //www.sleutelstad.nl/raadsvergadering/. Daar zijn ook eerdere vergaderingen na te luisteren.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×