Verlenging deadline Woonzicht.nl succesvol

Om ook in de toekomst in aanmerking te kunnen komen voor een betaalbare woning moesten mensen zich voor 1 april inschrijven bij www.woonzicht.nl. Toen eind maart bleek dat de website vaak overbelast was, trokken de Federatie van Huurdersorganisaties Leiden en Omstreken, de PvdA en de SP aan de noodrem en werd de deadline met een maand verlengd tot 1 mei. Dat dit succes heeft gehad blijkt uit het feit dat al 40.000 huurders zich inmiddels hebben ingeschreven.

Woonzicht.nl heeft nu extra servers beschikbaar gesteld om de enorme vraag aan te kunnen. Bovendien is het nu ook mogelijk voor mensen die geen internet hebben, zich in te schrijven bij de balies van woningbouwcorporaties.

Leiden Woonzicht


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×