Opening Servicepunt Informatie en Leren

Morgenmiddag om 15.00 uur zal voormalig wethouder Buijing het Service Punt Informatie en Leren (SPIL) openen. SPIL maakt deel uit van Stichting De Binnenvest, een organisatie voor maatschappelijke opvang voor Leiden en omgeving. Mensen die praktische informatie zoeken, kunnen bij het servicepunt terecht. SPIL geeft niet alleen informatie over De Binnenvest en andere hulpverleningsorganisaties maar ook over dagbesteding en huisvesting.

Medewerkers van SPIL kunnen ook helpen met b.v. het opstellen van brieven en bij het aanmelden op woning- of jobsites. Hiervoor zijn op het servicepunt computers aanwezig, die overigens ook gebruikt kunnen worden voor het zoeken naar informatie. SPIL is gevestigd aan de Pelikaanstraat 5 en is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur, op donderdagavond tot 20.00 uur

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×