Pakistaanse delegatie bezoekt Lakenhal

Een delegatie van de senaat van Pakistan is vandaag op bezoek bij de Eerste Kamer en brengt ook een bezoek aan het Stedelijk Museum De Lakenhal in Leiden. Er wordt aan de delegatie een voorbezichtiging aangeboden uit de etsenverzameling ‘Frits Lugt’ die vanaf morgen te zien is tijdens de tentoonstelling ‘Rembrandt de Verteller’. De delegatie wordt o.a. begeleid door de voorzitter van de Eerste Kamer en zal worden ontvangen door Burgemeester Lenferink.

Het is al de derde keer in korte tijd dat een hoge buitenlandse delegatie het museum De Lakenhal bezoekt. Eerder brachten de minister van Buitenlandse Zaken van Mexico en de voorzitter van het parlement van Letland in het kader van het Rembrandtjaar een bezoek aan het Leidse museum.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×