VVD nodigt nieuwe wethouders uit op hoorzitting

VVD-fractievoorzitter Leendert de Lange vindt het een taak van de nieuwe gemeenteraad om middels een hoorzitting een gesprek te voeren met de nieuwe wethouders. Al snel na de verkiezingen werd duidelijk dat de partijen die nu onderhandelen niet verder willen met de huidige wethouders. ” Maar wat weten we van de achtergrond en de ideeën van de wethouderskandidaten.” Volgens de Lange zijn er in Nederland gemeentes die met succes een hoorzitting hebben georganiseerd waarin het mogelijk is om met de nieuwe kandidaat wethouders een gesprek te voeren.

De Lange roept de onderhandelaars van PvdA, SP, GroenLinks en Christenunie op om de wethouderskandidaten niet alleen voor zich zelf te houden maar ze zo snel mogelijk te tonen aan de raad. “Ik kijk uit naar een goede hoorzitting. Vanzelfsprekend sta ik open voor leuke en relevante vragen van de lezers van deze site die ik aan de kandidaten kan stellen.”

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×