13-jarige jongen aangehouden wegens mishandeling meisjes

De politie heeft gisteravond een 13-jarige jongen aangehouden omdat hij twee meisjes had mishandeld. De zusjes van 14 en 20 jaar oud waren aan het voetballen op een veldje aan de Van Speykstraat. Toen de 13-jarige jongen mee wilde doen ontstond er een woordenwisseling waarop de jongen het 14-jarige meisje begon te schoppen. Haar oudere zus die het voor haar op nam kreeg een vuistslag in het gezicht. Om zijn ongenoegen te uiten verzamelde de jongen steentjes en glasscherven en begon daar mee naar de meisjes te gooien. De ouders van de meisjes belden de politie. De jongen is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal oopgemaakt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×