Maandagavond reikte premier Balkenende in het Haagse Hotel Des Indes de Prix Veuve Clicquot uit aan een glunderende Esther Raats-Coster. (Foto: PR).

Opnieuw Leidse gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar

Esther Raats-Coster is gisteren tot Zakenvrouw van het Jaar gekozen. De prestigieuze Prix Veuve Clicquot voor Zakenvrouw van het jaar 2006 werd door Minister President Jan Peter Balkenende uitgereikt aan de in Zoeterwoude woonachtige directeur-eigenaar van Bandrigde Europe. Het Leidse bedrijf is leverancier van accessoires voor audio en video met een omzet van 31,5 miljoen euro per jaar. Twee jaar geleden kwam de Zakenvrouw van het Jaar ook al uit Leiden. Toen ging de titel naar Luba-directeur Mariëtte Barnhoorn.

De in Leiden geboren Esther Raats-Coster is druk bezig om met haar bedrijf de wereld te veroveren. In het bedrijf, waarvan haar vader een van de aandeelhouders was, werkte Esther Raats-Coster zich op van verkoopassistente (1997) tot commercieel directeur (2003). Na een management buy-out werd ze CEO. Bij Bandrigde Europe werken 110 mensen. De holding omvat vijf bedrijven met vestigingen in Nederland, België, Zwitserland en het Verre Oosten.

De Zoeterwoudse wethouder voor o.a. Economische Zaken, Mirjam Ates, biedt haar morgen bij de Christinahoeve in Zoeterwoude namens het college van burgemeester en wethouders felicitaties en bloemen aan.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×