Klachten nieuw huursysteem Woonzicht.nl

Vanaf 1 april zijn woningzoekenden in de regio aangewezen op het nieuwe huursysteem www.woonzicht.nl  en verdwijnt de woonkrant. Volgens de Stichting Regionaal Huurdersoverleg schiet de informatievoorziening echter ernstig te kort. De verwachting was dat ruim 40.000 woningzoekenden zich in zouden schrijven. Tot nu toe hebben zich pas 15.000 woningzoekenden ingeschreven. Vorige week was de site een aantal dagen ‘uit de lucht’ en was inschrijven onmogelijk. Op dit moment is dit wel weer mogelijk maar inloggen met naam en password nog niet.

De deadline die op 1 april stond is overigens met een maand verlengd. Woningzoekenden die  ingeschreven stonden in het oude systeem Huis-Aan-Bod, kunnen zich nu tot 1 mei bij woonzicht.nl inschrijven, dit meldt de website van de SP. Het tarief bedraagt tot 1 mei 5 euro, wie zich later inschrijft moet 25 euro betalen. Een woordvoerster van woningcorporatie ‘De Sleutels van Zijl en Vliet’ vertelde vanmorgen dat mensen die problemen hebben bij het invullen van gegevens op de site contact op kunnen nemen met hun betreffende woningcorporatie.

Leiden Woonzicht


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×