Nieuwbouw voor Driestar College

Het Driestar College krijgt een nieuw gebouw voor de vestiging in Leiden. Dat heeft de directie dinsdagmiddag bekendgemaakt. De school heeft van het gemeentebestuur een 3000 vierkante meter groot terrein toegezegd gekregen. Voor een deel betreft het de plaats waar de huidige noodlokalen staan, aan de Kagerstraat. Het nieuwe onderkomen mag drie bouwlagen tellen.

In het gebied is ook de bouw van woningen en van een sportaccommodatie gepland. Die laatste accommodatie zal door het Driestar College gebruikt worden voor de lessen lichamelijke oefening.

De scholengemeenschap start medio dit jaar de voorbereidingen voor de bouw en streeft naar oplevering in 2008. De school houdt hetzelfde onderwijsaanbod: de gehele onderbouw – van lwoo tot vwo- , terwijl de gemengde en de theoretisch leerweg van het vmbo er kunnen worden afgerond.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×