Christel Krebber coordineert het project.

'Kan Wél !' deze maand van start

Op dinsdag 14 maart gaat in Leiden het project ‘Kan Wél!’ van start. Het project is bedoeld voor de bewoners van de Slaaghwijk, De Kooi en het Noorderkwartier. Het is de bedoeling dat door ‘Kan Wél!’ bewoners met eigen iedeeën iets voor hun woonwijk kunnen doen. In het project wordt samengewerkt door woningcorporatie Portaal, De Sleutels van Zijl en Vliet en Ons Doel. ‘Kan wél!’ is een initiatief van het Landelijk Samenwerkingsverband Aandachtswijken (LSA) en wordt ondersteund door de vereniging van woningcorporaties Aedes en de SEV/VROM. Kan wél! is nu in negen steden met aandachtswijken van start gegaan.

Christel Krebber is de ontwikkelingswerker die ‘Kan Wél!’ in Leiden coordineert. Iedereen die een idee heeft en woont in één van de wijken Slaaghwijk, Noorderkwartier of De Kooi kan bij haar terecht via telefoonnummer 06-23112003 of per mail christel@kanwel.nl . Als het idee goed en uitvoerbaar is, zich niet richt op één etnische groep en niet al bestaat, kan de bewoner snel aan de slag. Christel kan het idee ondersteunen met advies en geld. Op dinsdag 14 maart gaat Kan Wél! op feestelijke wijze officieel van start. Eerst zal een buurtbewoner op de fiets in de verschillende buurthuizen de ‘Kan Wél!’ posters bevestigen. Daarna is er een borrel, van 15.30 tot 17.30 uur, in buurtcentrum ’t Spoortje, Bernhardkade 38 te Leiden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×