VVD grootste in Sleutelstad-poll

De VVD komt morgen als grootste partij uit de (stem)bus. Althans, dat blijkt uit de verkiezingspoll die Sleutelstad.nl de afgelopen week hield. 450 Mensen brachten een stem uit. In de poll worden de liberalen overigens op de voet gevolgd door de Pvda. Stadspartij Leiden Ontzet zou derde worden, gevolgd door respectievelijk D66, de ChristenUnie en de SP.

Duurzaam Nederland staat in de poll op een zevende plek, het CDA op acht, WijLeiden op negen en GroenLinks op tien. Een plek die gedeeld moet worden met Leefbaar Leiden. De laatste drie plaatsen zijn voor LWG/De Groenen en Stadsbelang Leiden.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×