Van links tot rechts, eh... naar rechts: VVD-lijsttrekker Leendert de Lange, Rianne Becht (GroenLinks) , Marije van den Berg (PvdA), Paul van Meenen (D66) en CDA-lijsttrekker Jan-Jaap de Haan.

Vanmorgen hebben Leendert de Lange (VVD), Jan Jaap de Haan (CDA), Marije van den Berg (PvdA), Paul van Meenen (D66) en Rianne Becht, nummer twee op de lijst van GroenLinks, folders op het Centraal Station uitgedeeld. Tijdens de ochtendspits deden ze vooral de oproep om morgen te gaan stemmen. Naast in de oude vertrouwde stemlokalen te stemmen is het morgen ook mogelijk om dat te doen in de restauratie van het station en in winkelcentrum 'De Luifelbaan'. De stemlokalen zijn geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur. Leendert de Lange: "Het is heel belangrijk dat iedereen vandaag nog even kijkt of de stempas voor morgen voorhanden is. Zo niet, kan vandaag nog tot 17.00 op het Stadhuis een nieuwe stempas worden aangevraagd."

Alle vijf partijen waren het vanmorgen over één ding roerend met elkaar eens: namelijk dat het zonde is om morgen uw stem verloren te laten gaan.

Lijsttrekkers doen oproep om te gaan stemmen

 

 

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×