Mevrouw Poortman-Dingemans 101 jaar

Burgemeester Lenferink gaat maandagmiddag op felicitatiebezoek bij mevrouw Poortman-Dingemans om haar te feliciteren met haar 101-ste verjaardag. De jarige viert de hele dag feest met haar familie en vrienden.

Mevrouw Jannetje Janna Poortman-Dingemans is geboren op 6 maart in Rotterdam. Tijdens haar huwelijk heeft ze in Leiden gewoond. De twintig jaar erna woonde ze in Drenthe om in 1990 weer in Leiden te komen wonen. Ze vindt Leiden “een verrukkelijke stad!”

Mevrouw Poortman woont nog zelfstandig en kookt nog zelf. Haar nichtje helpt haar met de post omdat ze zelf slechtziend is. Maar… zoals ze zelf zegt “Je moet niet kijken wat je kwijt bent, je moet kijken wat je overhoudt!”

Haar gezondheid is goed, zowel geestelijk als lichamelijk. Ze heeft een uitgebreide belangstelling en is dol op muziek. Mevrouw Poortman-Dingemans gaat graag met haar zoon naar orgelconcerten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×