Cornelis Joppensz beeldje voor Jan Harteveld

Het Cornelis Joppensz beeldje is afgelopen donderdag uitgereikt aan de heer Jan Harteveld. Dit beeldje kan door de gemeente worden uitgereikt aan vrijwilligers die zich gedurende een lange periode intensief hebben ingezet voor een maatschappelijk doel. Het college van Burgemeester en Wethouders is verheugd dat deze belangrijke prijs aan de heer Harteveld is uitgereikt, omdat hij ruim 25 jaar vrijwilligerswerk heeft verricht voor het speeltuinwerk in Leiden. Onder andere als portier en bestuurslid van speeltuinvereniging Zuiderkwartier heeft hij zich ingezet om het spelen in de Tuinstadwijk voor kinderen mogelijk te maken.

Als lid van de onderhoudscommissie en bestuurslid van de Leidse Bond van Speeltuinverenigingen heeft hij de belangen van alle speeltuinen in de stad behartigd en zo bijgedragen aan een veilige speelomgeving voor talloze Leidse kinderen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×