(Foto: Chris de Waard).

Jan Verbaan hervat campagnes tegen gemeente

Nadat deze week vrijwel alle Leidse media een advertentie van Verbaan weigerden met een tekst tegen wethouder Geertsema, heeft Verbaan deze tekst nu zelf opgehangen bij zijn terrein op de hoek van de Hoge Rijndijk en de Zoeterwoudsesingel.

Het leek een tijdje stil rond de Leidse ondernemer Jan Verbaan en zijn kruistocht tegen de gemeente Leiden, maar schijn bedriegt. Na een nieuwe ruzie over een ingetrokken bouwvergunning voor een project in de Merenwijk, is Verbaan nu weer volop aan de slag om de gemeente dwars te zitten waar hij maar kan. Afgelopen week werden er folders tegen de PvdA, wethouder Hillebrand en de gemeentelijke dienst Bouwen & wonen uitgedeeld in het centrum.

De slogan ‘Leiden, Stad van Mislukkingen’ doet denken aan de campagne ‘Leiden, Stad van vluchtende ondernemers’ waarmee Verbaan vorig jaar wekenlang de gemoederen bezig hield. Over de nieuwe actie zegt Verbaan dat deze ‘voorlopig niet bij mij vandaan komt’.

 

Leiden Jan Verbaan


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×