Jan Boer distantieert zich van actie Verbaan

Stadspartij Leiden Ontzet van Jan Boer heeft niets te maken met de anti-Geertsemaborden die Jan Verbaan heeft opgehangen langs het voormalige Dingjan-terrein op de hoek van de Hoge Rijndijk en de Zoeterwoudsesingel.

“Mijn posters hangen daar al een maand, Verbaan heeft zijn borden er nu bijgehangen, maar ze hebben dus niks met elkaar te maken. We staan ook niet achter die actie. Geertsema gaat weg, dan hoef je toch niet na te trappen,” aldus Boer. Dat het nu lijkt of hij samen met Verbaan tegen te gemeente te hoop loopt, vindt Boer weliswaar vervelend, maar als mensen dat denken, neemt hij dat voor lief. “Ik ga die borden niet weghalen,” aldus Boer.

Leiden Jan Verbaan


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×