CDA deelt stressballetjes uit

CDA kandidaatraadslid Joost Bleijie heeft gisteren samen met mede student-en jongerenkandidaten bij studentenfaculteiten de ‘CDA stressbal’ uitgedeeld. “Als student wordt je immers gestresst van al die mooie beloften, maar weinig daden van dit college.” Uit diverse gesprekken met studenten blijkt dat huisvesting voor hen een groot probleem is. Volgens Bleijie willen studenten graag genieten van het Leidse studentenleven maar kunnen zij dit niet omdat er te weinig kamers zijn. Bovendien voelen zij zich niet serieus genomen. “Te veel beloftes, te weinig daden!”.

Ook veiligheid blijkt bij studenten enorm te spelen. “Dat er geen cameratoezicht is op onveilige plekken is voor velen dan ook onbegrijpelijk” zegt Frank van Dijk, nummer 12 op de kandidatenlijst. Om de invloed van de studenten in de raad te vergroten, riepen de CDAers hun medestudenten op om op 7 maart toch vooral op een CDA-studentkandidaat te stemmen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×