Aanhoudingen

De politie heeft afgelopen zaterdagnacht vier Alphenaren tussen de 24 en de 33 jaar en een 23-jarige Koudekerker aangehouden. Op de Breestraat wilden agenten de bestuurder van de auto controleren op het rijden onder invloed. De Koudekerker bleek inderdaad teveel te hebben gedronken. Toen de agenten hem hiervoor wilden aanhouden stapten zijn medepassagiers uit de auto ondanks dat dit door de agenten werd verboden. Vervolgens begonnen ze zich agressief te gedragen, één van hen gooide een bierfles op de grond kapot en nam een vechthouding aan. Toen hij tegen de helm van een motoragent begon te slaan werd assistentie ingeroepen, tevens werd een politiehond ingezet. Allen zijn aangehouden en kregen een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×