VVD wil met motie ontruiming voorkomen

De wethouders Hillebrand en Hessing moeten direct met NS Vastgoed om tafel om de ontmanteling van het parkeerterrein aan de Haagweg te stoppen. “Het is de hoogste tijd dat de betrokken wethouders hun verantwoordelijkheid nemen en knokken voor het Leidse belang,” dat zegt VVD-lijsttrekker Leendert de Lange. “Het is voor de VVD Leiden niet acceptabel dat NS Vastgoed morgen gaat beginnen met de ontmanteling van de Haagweg”. De VVD zal tijdens de raadsvergadering van aankomende dinsdag een motie indienen waarin het College wordt gevraagd alles in het werk te stellen om te voorkomen dat de SSL per 1 april van de Haagweg moet vertrekken. “Het kan niet zo zijn dat een belangrijke partner in de stad – en dat is SSL – zomaar van het terrein wordt gezet. De arbeidsplaatsten van tientallen mensen staan op het spel, om nog maar te zwijgen over de consequenties voor het parkeren en het MKB in Leiden”.

De Lange gaat er verder vanuit dat ook tijdens de bouwwerkzaamheden een deel van het Haagwegterrein gewoon beschikbaar blijft voor parkeren.

Leiden Stadsparkeerplan


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×