125 Handtekeningen tegen bouwplan Julianastraat

Bewoners van de Julianastraat hebben gisteravond in de buurt 125 handtekeningen opgehaald tegen de bouw van een kantoorpand op de hoek met de Maresingel. Makelaardij Kompas heeft vorig jaar december een bouwvergunning aangevraagd met het plan om aan het begin van de Julianastraat een kantoor met 2 appartementen te bouwen. Het gevolg zal volgens de bewoners zijn dat het parkeerprobleem groeit, het verkeer toeneemt en er geen speelruimte voor de kinderen overblijft.

Bovendien zijn de bewoners van mening dat er in Leiden genoeg kantoorpanden leegstaan, “Laten we met z’n allen verstandig blijven en niet ieder hoekje in Leiden gaan volbouwen”, aldus de bewoners.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×