SP steunt handtekeningenactie Julianastraat

Bewoners van de Julianastraat willen de bouw van een kantoorpand met appartementen aan het begin van de straat tegenhouden. Volgens één van de bewoners is er nu een pleintje op de hoek van de julianastraat en de Maresingel die men wil gebruiken voor de bouw van een speelterreintje. De bewoners willen op die plek geen kantoorpand en gaan vanavond met hulp van de SP handtekeningen inzamelen om de bouw tegen te houden.

Toen de bewoners hoorden dat er een flat zou komen, is men overgegaan tot actie en is de SP benaderd. “Wij willen geen groot kantoorpand met appartementen, want onze straat is al heel druk en onveilig. Het is vaak moeilijk een parkeerplaats te vinden en met nog meer woningen en een kantoor erbij, lukt dat helemaal niet meer. Bovendien blijft er geen speelruimte over voor kinderen.” Aldus een buurtbewoner.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×