Fotograaf Miranda Kaltner exposeert in Stadsbouwhuis

Fotograaf Miranda Kaltner heeft tijdens een trip naar o.a. India, Nepal, Sri Lanka en Thailand vele foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn de komende weken te bezichtigen in het Stadbouwhuis. Ze vertelt al vanaf haar kindertijd een passie voor fotograferen te hebben. “Als meisje van tien liep ik buiten met mijn moeders camera en fotografeerde de bloemen en de dieren in het park vlak bij huis. Ik ben er nooit mee opgehouden en sleep overal mijn camera mee naartoe”. De reportage is te zien van 23 februari tot en met 17 maart.

Zelf zegt ze over haar werk: “Alles stel ik handmatig in, niks automatisch of digitaal. Ik moet kunnen experimenteren. Door bijvoorbeeld het gebruik van een langzame sluitertijd kun je prachtige bewegingen weergeven in je foto’s. Van de foto’s die ik genomen heb is de foto van de kindjes uit India mijn favoriet”. De vuile kleding tegen de achtergrond van een witte straat en gebouwen geven de foto een emotioneel karakter, vindt ze.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×