Leidenaar met pistool bedreigd bij pinautomaat

Vrijdagavond om 19.30 uur hebben drie jongens geprobeerd een 60-jarige man uit Leiden te beroven bij de pinautomaat van de Rabobank aan de Papiermolen. De drie hingen rond in de buurt van de automaat toen de man ging pinnen. Een van hen bedreigde hem vervolgens met een vuurwapen, terwijl de anderen riepen dat ze geld wilden.

De man stopte meteen met pinnen en had het geluk dat er op dat moment iemand uit zijn auto stapte en naar de pinautomaat liep. De jongens zijn toen weggerend in de richting van de ABN-AMRO bank aan de Papiermolen.

Het slachtoffer heeft direct de politie gewaarschuwd. Deze heeft de buurt afgezocht, maar de overvallers niet meer aangetroffen. De politie vraagt getuigen om zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×