ChristenUnie houdt actieweek tegen RGL

De ChristenUnie heeft een filmpje met lijsttrekker Guido Terpstra gemaakt, waarin deze het alternatief van zijn partij voor de RijnGouweLijn uitlegt. Het is te vinden op de website van de ChristenUnie Leiden.

Maandag en woensdag gaat de ChristenUnie onder het motto ‘Zit ’t u ook niet lekker met die RijnGouweLijn’ zadelhoezen om fietszadels doen langs het hele binnenstadstracé, waar de ChristenUnie tegen is. Daarnaast worden er op de markt speciale RGL-folders uitgedeeld.

Dinsdagavond de 21e is er op Radio Holland Centraal een live-debat tussen ChristenUnie, D66 en GroenLinks, tussen acht uur en half tien. De uitzending is rechtstreeks te volgen via de ether (105.7 FM) of op de kabel (88.1 FM).

Vrijdag worden door de CU huis-aan-huis flyers uitgedeeld langs het binnenstadstracé van de RGL.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×