Afgelopen maandag ging de VVD campagne van start. Ook 'AJ' deed mee en zong in De Branderij de sterren van de hemel.

VVD Politiek Cultuurcafé 'Verstaat Leiden de kunst?'

Arend-Jan Sleijster, de nummer drie op de kandidatenlijst van de VVD, organiseert aanstaande woensdag in het kader van zijn persoonlijke campagne een Politiek Cultuurcafé onder de titel “Verstaat Leiden de kunst?” De 44-jarige Sleijster is sinds 2002 de woordvoerder cultuur van de VVD in de gemeenteraad. Op zijn initiatief werden de afgelopen jaren hoorzittingen georganiseerd over de toekomst van Haagweg 4 en de nieuwe Cultuurnota. Daarnaast besteedde hij aandacht aan het onderhoud van beelden op straat, Molen de Valk en de vernieuwing van De Lakenhal. In de achterzaal van Stadscafé Van der Werff ontvangt hij landelijke- en lokale politici om deze vraag te beantwoorden. Onder andere oud-staatssecretaris voor onderwijs, Annette Nijs, zal het woord voeren.

Annette Nijs, woordvoerder cultuur van de VVD Tweede Kamerfractie, komt spreken over liberaal cultuurbeleid. Daarna is het woord aan Leidse politici. Onder leiding van Chris de Waard zullen de woordvoerders van CDA, D66, GL en PvdA debatteren met Sleijster aan de hand van drie prikkelende stellingen. Deze zullen persoonlijk worden ingeleid door drie Leidse cultuurdiva’s: Thea Coppens (Jeugdtheaterschool Leiden e.o.), Petra Unger (Stadsgehoorzaal/De Waag BV) en Nelleke van Varick (Kunstcentrum Haagweg 4).

Sleijster voert zijn persoonlijke campagne onder meer via de website www.stemaj.nl.

Datum: woensdag 22 februari 2006
Tijdstip: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30u.)
Plaats: Stadscafé Van der Werff, Steenstraat 2

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×