Geweld in de stad

De politie heeft afgelopen weekend zes keer te maken gekregen met geweldsincidenten. Vrijdagavond werd op het Utrechts Jaagpad een 32-jarige vrouw uit Leiden zonder enige aanleiding aangevallen door twee nog onbekende jongens. Door de klappen en schoppen liep zij dusdanige verwondingen op dat ze voor onderzoek is overgebracht naar het ziekenhuis. Dezelfde avond werden twee jongens aangehouden die aan de Boommarkt een buitenspiegel van een geparkeerde auto hadden getrapt. Zaterdagavond heeft een 18-jarige jongen aangifte van mishandeling gedaan. Hij zou in een café aan de Turfmarkt zijn mishandeld door drie jongens, zij zijn alle drie aangehouden. Zaterdagnacht werden een 21-jarige man uit Leiden en een 18-jarige vrouw uit Zoetermeer door twee nog onbekende jongens mishandeld. De twee reden op een snorfiets langs de jongens toen één van hen een trap tegen het achterwiel gaf zodat de bereiders ten val kwamen. Hierna werden ze door de jongens geslagen. In dezelfde nacht duwde in een café aan de Turfmarkt een 21-jarige vrouw uit Leiden een bierglas in het gezicht van een 20-jarige vrouw uit Leiden, deze moest met verwondingen overgebracht worden naar het LUMC. Tot slot hadden een 28-jarige man uit Gouda en een 42-jarige man uit Leiden onenigheid in de Anna van Saksenstraat, ze konden het niet eens worden over de afwikkeling van een taxirit. Over en weer vielen klappen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×