Wethouder ontvangt schenking Wereldwinkel

Leerlingen van twee basisscholen uit Juigalpa, de zusterstad van Leiden in Nicaragua, hebben tekeningen gemaakt voor wenskaarten die in december vorig jaar zijn verkocht door de Leidse Wereldwinkel. Wethouder Wim de Boer (Internationale solidariteit) zal op 14 februari de opbrengst van de verkoop van de kaarten symbolisch in ontvangst nemen, hij had vorig jaar het startsein voor de actie gegeven. In totaal heeft de Wereldwinkel 300 setjes verkocht wat 2000 euro heeft opgebracht.

Dit bedrag gaat gebruikt worden voor het opknappen van een speelterrein van de scholen en er zullen maatregelen voor inbraakpreventie worden genomen. De stichting Vriendschapsband Leiden-Juigalpa is verantwoordelijk voor de besteding van het geld, wat nog verdubbeld is door het ministerie van Buitenlandse Zaken/Ontwikkelingssamenwerking.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×