GroenLinksLeiden bestaat 20 jaar

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de PPR, PSP en CPN in Leiden verder gingen als GroenLinksLeiden. Om dit te vieren organiseert de partij op 17 februari in de tuinzaal van sociëteit de Burcht een diner voor vijftig 20-jarigen uit Leiden onder het motto ’20 voor 20′. Tijdens het diner zullen Hans de la Mar, Jan Laurier, Mohammed Rabbae en Wim de Boer, alle vier wethouders van GroenLinks uit de afgelopen 20 jaar, terugblikken op bijzondere momenten uit hun tijd in de Leidse politiek. Bovendien zijn ze ook verantwoordelijk voor de bediening van de twintigjarigen.

Van de andere 20-jarigen wil GroenLinks graag horen wat zij vinden van hun eerste 20 jaar, welke momenten zij nooit zullen vergeten en of GroenLinks daar iets mee te maken had. Ook zal er tijd zijn om vooruit te kijken naar de volgende 20 jaar en kan men de partij een opdracht voor de toekomst meegeven. Naast de 20-jarigen zullen er ook 10 eerste kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen aanwezig zijn, zij gaan als eerste met de opdrachten aan de slag. Iedereen die in 1986 is geboren kan zich voor het diner opgeven via Becht@worldmail.nl of bellen naar: 06-28551069.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×