PvdA bezoekt ijshal

Naast de SP brengt ook de PvdA-Leiden morgen een bezoek aan de Leidse ijshal. In samenwerking met de IJssport Vereniging Leiden zal er onder de aanwezige schaatsers een enquête worden gehouden. De ijshal blijft de komende jaren onmisbaar voor de schaatsers en de ijsvereniging is dan ook blij met al die politieke aandacht. Voor het openhouden van de hal is er jaarlijks 50.000 euro subsidie nodig. De gemeente heeft tot nu toe nog geen toezegging gedaan dat ze het bedrag op tafel zal leggen.

Bij de behandeling van de nieuwe sportnota later deze maand, zal er in de gemeenteraad worden voorgesteld om de benodigde subsidie alsnog vrij te maken. De PvdA vindt dat Leiden de schaatssport niet moet laten vallen als er over drie jaar een grote 400-meterbaan in Alphen wordt geopend. Volgens de IJssport Vereniging Leiden kunnen de acties van SP en PvdA elkaar prima versterken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×