Leerlingbakkers vallen in de prijzen

Leerlingen van de ROC-Leiden bakkerijopleidingen hebben tijdens de regionale jeugdvakwedstrijden bakkerij in vier van de zeven categorieën de eerste prijs behaald. In voorgaande jaren werd ook wel eens een hoofdprijs binnengehaald maar vier keer is absoluut een nieuw record voor het ROC. Op 19 april zullen de winnaars deelnemen aan de landelijke bakkerij vakwedstrijden in Wageningen. Hier zullen ze strijden tegen winnaars uit andere regio’s om uit te maken wie het mooiste bakkerijproduct van Nederland maakt.

Eerstejaars bakkerijleerling Dré Everstein liet in de categorie banketbakken 60 concurrent-leerlingen achter zich. John van Antwerpen won de eerste prijs in de categorie allround brood en banket en Evert Jan Rijsdam haalde in de categorie brood en banket de eerste prijs binnen. Tenslotte won Wesley Hermsen de eerste prijs in de categorie broodbakken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×