D66-Kamerlid Lambrechts brengt werkbezoek aan Leiden

Tweede-Kamerlid Ursie Lambrechts heeft haar waardering uitgesproken over de samenwerking tussen de gemeente, scholen en jeugdhulpverleners in Leiden. Ze bezocht onze stad op uitnodiging van D66-Leiden. Ze nam ondermeer een kijkje bij de Leidse Reboundvoorziening. Rebound is het intensieve begeleidingsproject voor middelbare scholieren met ernstige gedragsstoornissen. Ze vertelde aan alles te merken dat er naast de professionele deskundigheid vanuit het hart met probleemjongeren wordt gewerkt. De samenwerking tussen gemeente, onderwijs en jeugdhulpverlening kan elders verbeterd worden, maar wat ik hier in Leiden zie, is precies waar we de regels voor gemaakt hebben. Ik ben onder de indruk, aldus Lambrechts.

Ook het Da Vinci College liet een goede indruk van Leiden achter, volgens Lambrechts komt ze de problemen die er op het vmbo in de grote steden zijn in Leiden niet tegen. D66-lijsttrekker Paul van Meenen is tevreden met het werkbezoek van het Kamerlid. “Ik ben blij om te constateren dat het goed gaat met het Leidse onderwijs. Dat betekent niet dat we nu op onze lauweren kunnen rusten. Ook in de komende jaren zijn investeringen hard nodig en daar zullen wij ons als lokale D66-afdeling zeker voor blijven inzetten.”

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×