Mishandeling

Afgelopen Zondagavond is een 21-jarige Leidenaar beroofd en mishandeld. Toen hij in de richting van de Marebrug liep werd hij gepasseerd door vier mannen. Eén van hen begon aan zijn tas te trekken maar liet weer los. Even later werd hij toch weer achtervolgd, en werd zijn tas uit zijn handen getrokken bovendien begonnen de dader hem op zijn hoofd te slaan. Ook Toen het slachtoffer de politie belde werd hij geschopt en geslagen, terwijl hij al op de grond lag. Toen de mannen door omstanders op hun gedrag werden aangesproken stopten ze en liepen in de richting van de Haarlemmerstraat. De politie verzoekt getuigen, die nog niet over het voorval gehoord zijn, zich te melden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×