SP stelt vragen over ontslag Q-bus mewerker

De SP laat weten dat de kwestie rond het Muziekhuis en dus de Q-bus nu al 9 maanden speelt. Na diverse voorstellen van betrokkenen is er nog altijd geen deugdelijke oplossing gekomen die op korte termijn een alternatief voor de zaal van de Q-bus kan bieden. De SP stelt dat ook het nieuwe plan van PvdA en CDA hiervoor geen oplossing biedt. Het gebrek van een ruimte voor de Q-bus heeft volgens de SP geleid tot ontslag van één van de medewerkers. De SP heeft hierover schriftelijke vragen indgediend bij Burgemeester en Wethouders.

De SP wil ondermeer van het College van B&W weten wat zij gedaan heeft om dit ontslag te voorkomen. “Wij hebben begrepen dat onder strikte voorwaarden er nog geprogrammeerd kan worden in de Q-bus popzaal. Dit gebeurt nog door externe programmeurs, maar de Q-bus zelf mag dit niet. Een vreemde kwestie, aldus de SP.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×